Wereldwinkel Zetten en omstreken

                                                               

Spreekbeurttas.JPG (355679 bytes)

SPREEKBEURTTAS

Sinds eind april 2012 beschikken wij over een spreekbeurttas. Kinderen die een spreekbeurt over de wereldwinkel en/of eerlijke handel willen houden kunnen deze tas gratis lenen. De tas is geschikt voor kinderen van de hoogste klassen van de basisschool en de onderbouw van het voortgezet onderwijs.  

In de spreekbeurttas zitten diverse producten uit onze winkel. Op de foto, een fietstas van gerecycled plastic, ziet u een impressie van de inhoud.  Verder zit er in de tas een map met informatiemateriaal over de wereldwinkel in het algemeen en wereldwinkel Zetten in het bijzonder. Van alle artikelen die in de tas zitten is een kleine beschrijving aanwezig (wat is het, waar komt het vandaan, etc.). Kinderen kunnen dus de spullen laten zien,  een muziekje laten horen (er zit ook een cd in) en een en ander toelichten op basis van het informatiemateriaal. De tekst van de spreekbeurt moeten ze echter zelf maken.  

Bij het ophalen van de tas stellen we wel als voorwaarde dat een ouder of verzorger tekent voor de ontvangst. De tas kan maximaal voor twee weken worden geleend; van te voren bespreken is mogelijk. Mocht er bij het terugbrengen van de tas iets kapot zijn of ontbreken, dan worden de kosten in rekening gebracht.

Meer informatie kunt u krijgen in de winkel of via de mail: wwzetten@hotmail.nl.

 

 

Wereldwinkel een goede zaak!!