Hardloopvereniging

 De Dijkrunners

 

Welkom
Nieuws
Agenda
Bestuur
   Voorstellen
   Verslagen
   Clubcommissies 
   Privacy beleid
Trainers
   Voorstellen
   Trainingen
Dijkrunnerverhalen
   Verhalen
Hardloopcursus
Dijkrunners Loopdag
   5 en 10 km
   Kidsrun
   Sponsor
Uitslagen
Contact

 

 

 

 

 

 

Hardloopvereniging De Dijkrunners Dodewaard

 

Hardloopcursus

Beginnen met hardlopen

Heb je zin om te beginnen met hardlopen, maar je weet niet goed hoe je dat moet doen? Dan ben je bij hardloopvereniging de Dijkrunners aan het goede adres. 
Jaarlijks bieden de Dijkrunners een hardloopcursus aan welke meestal in maart van start gaat. Ben je 14 jaar of ouder dan ben je van harte welkom. Het doel van deze cursus is dat je na ongeveer 14 weken 30 minuten aaneengesloten kunt hardlopen. Dit bereik je door onder begeleiding van ervaren gediplomeerde trainers te werken aan je conditie en looptechniek. Aan het einde van de cursus loop je 30 minuten hard onder aanmoediging van alle vaste Dijkrunners en natuurlijk je vrienden en familie en ontvang je een certificaat met daarop de afgelegde afstand. zie de FLYER en info hieronder.

Starterscursus 2022

Op maandag 28 maart 2022 start hardloopvereniging de Dijkrunners in Dodewaard weer met een hardloopcursus voor beginners. Ben je 14 jaar of ouder dan ben je van harte welkom. Het doel van deze cursus is dat je na 12 weken 30 minuten aaneengesloten kunt hardlopen. Dit bereik je door onder begeleiding van ervaren gediplomeerde trainers te werken aan je conditie en looptechniek.

Waar en wanneer

Vanaf maandag 28 maart train je 12 weken lang iedere maandag en woensdag van 18:30 tot 19:30 uur op onze 400 meter hardloopbaan bij de Dodewaardse IJsclub aan de Bonegraafseweg 22.

Kosten

De kosten voor deze hardloopcursus zijn slechts 45 euro inclusief een kopje koffie of thee na afloop van iedere training. Dit bedrag ontvangen wij graag bij aanvang van de eerste training. Je ontvangt dan van ons een kortingsbon van 15% te besteden bij aankoop van een paar hardloopschoenen of hardloopkleding bij de sponsor van de Dijkrunners, de PK-runningshop in Dodewaard.

Aanmelden

Heb je zin om deze uitdaging bij onze gezellige vereniging de Dijkrunners aan te gaan? Meld je dan snel aan! Dit kan tot 25 maart door een email met je naam, adres, geboortedatum en telefoonnummer te sturen naar starters@dijkrunners.nl

Als je gezondheidsklachten hebt adviseren wij je voor aanvang van de cursus je huisarts te raadplegen. Deelname aan deze cursus is volledig voor eigen risico.

 

Blijven hardlopen

Ben je na 12 weken zo enthousiast dat je bij ons wilt blijven lopen dan kun je doorstromen naar één van de vaste groepen van onze vereniging.

Heb je nog vragen mail dan naar info@dijkrunners.nl


Voorgaande jaren

18 november 2020

Deze 9 koppels hebben woensdagavond 18 november laten zien dat ze, na het volgen van onze beginnerscursus, 30 minuten aaneengesloten kunnen hardlopen.

Hartelijk gefeliciteerd met deze prestatie en misschien tot snel bij de Dijkrunners!


Onderstaande toppers gingen je in 2019 voor: