Hardloopvereniging

De Dijkrunners

 

Welkom

Nieuws

Agenda

Bestuur

   Voorstellen

   Verslagen

   Clubcommissies 

   Privacy beleid

Trainers

   Voorstellen

   Trainingen

Dijkrunnerverhalen
   Verhalen

Hardloopcursus

Dijkrunners Loopdag

   5 en 10 km

   Kidsrun

   Sponsor

Uitslagen

Contact

 

 

 

 

 

 

Hardloopvereniging De Dijkrunners Dodewaard

 

WELKOM

 

Ontspannen hardlopen met elkaar en voor jezelf

Hardloopvereniging de Dijkrunners is een recreatieve hardloopvereniging met ongeveer 150 leden. Train gezellig een keer met ons mee en ervaar hoe fijn het is om in groepsverband te lopen. Je bent elke maandag- en woensdagavond tussen 19:15 en 20:30 (m.u.v. feestdagen en bij onweer) van harte welkom tijdens onze training of drink na afloop gezellig een kopje koffie of thee met ons mee en laat je informeren.

De Dijkrunners trainen onder leiding van gediplomeerde trainers in groepen van verschillende niveaus. Kom je alleen hardlopen voor de gezelligheid, dat kan! Heb je een doel? Dan helpen wij graag om dat doel te bereiken.

Wacht je liever op een starterscursus waarin je in ongeveer 12 weken tijd een half uur achter elkaar leert hardlopen dan kan dat natuurlijk ook. Houdt onze website en onze FACEBOOK-pagina  (@Dijkrunners.Dodewaard ) in de gaten voor de startdatum, dit jaar vanaf 6 september.

Wij beschikken over een 400- en een 500 meterbaan. De 400 meterbaan wordt in de winterperiode gebruikt als schaatsbaan. Op de verhoogde 500 meterbaan kan het gehele jaar door worden getraind. De Dijkrunners maken tijdens de trainingen ook regelmatig gebruik van het viaduct, de fietspaden en de dijk. Daarnaast organiseren we voor de leden elk jaar een hardloopclinic, bostraining en bijvoorbeeld een boot-camp.

De minimale leeftijd om bij ons te kunnen trainen is 14 jaar en de contributie bedraagt 120 euro per jaar. Om lid te worden druk op blauwe dijkrunnersbutton hieronder.

Je vindt ons aan de Bonegraafseweg 22 in Dodewaard, direct aan de A15 (afslag 36) en je vragen beantwoorden we ook graag via info@dijkrunners.nl 

JE BENT VAN HARTE WELKOM!

LID WORDEN

Trainen bij de Dijkrunners is niet alleen maar rondjes rennen op de baan, maar ook hard werken in het gras en lol hebben met elkaar. Gezelligheid staat voorop en iedereen is welkom van 16+ tot 70+

(foto's 3 juli 2019)

 

 

 

Wil je lid worden van onze vereniging gebruik dan het inschrijfformulier en geef dit af bij één van de trainers. Inschrijfformulier_De_Dijkrunners